Шкільне харчування
Збереження здоров’я дитини – один з пріоритетних напрямків роботи школи. Адміністрація здійснює щоденний моніторинг організації харчування.
Двотижневе меню забезпечує різноманітність страв у дитячому харчуванні, правильний розподіл продуктів протягом десяти днів, враховує сезонність. Щоденні меню дають можливість кожній дитині обрати із запропонованих 2-х варіантів меню той, який їм більше подобається. Водночас поживна цінність і вартість обох варіантів сніданку однакова.
![]() |
![]() |
Харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою.